Karl Lagerfelds eigen fashion krant

Vanaf 20 september is Karl Lagerfelds eigen fashion krant verkrijgbaar! De krant zal zaterdag gratis worden uitgedeeld op Amsterdam centraal station en is verkrijgbaar in de Karl Lagerfeld winkel in de Hartenstraat in Amsterdam.

The Karl Daily is een eenmalige uitgave en er zullen in China en Europa in totaal 150.000 kranten beschikbaar zijn. Deze krant is dus echt een musthave voor alle fashion fans. In The Karl Daily vind je schetsen, artikelen en foto’s van Karl Lagerfeld himself. Ook vind je in deze fashion krant het laatste nieuws over de producten en collecties van Karl Lagerfeld en een horoscoop, maar het leukste is nog wel de voucher voor een gratis goodie. Dit cadeautje kun je ophalen in de Karl Lagerfeld winkel.

Als je wil weten wat de hotspots zijn van de bekende ontwerper moet je ook zeker zorgen dat je een exemplaar in je bezit krijgt. In The Karl Daily deelt Karl namelijk zijn favoriete hotspots. De strip die in de krant zit is niet de enige vorm van humor. Chouppette, de kat van Karl Lagerfeld, is de special editor van de fashion krant.

En, ga jij proberen om aankomende zaterdag een exemplaar te bemachtigen? Bekijk de beelden hieronder alvast als voorproefje!

No more articles