Karl Lagerfeld nieuwe menswear winkel in Parijs

We kennen Karl Lagerfeld van van alles. Hij staat aan het hoofd van Chanel en heeft aan het hoofd gestaan van Fendi. Maar deze Duitse ontwerper heeft natuurlijk ook zijn eigen label, inclusief een mannencollectie. Onlangs heeft hij zijn nieuwe menswear winkel geopend in Parijs. Dit deed hij samen met zijn personal assistant Sebastien Jondeau. De winkel verkoopt alleen de mannencollecties van Lagerfeld.

Een winkel voor mannen begint vrij noodzakelijk te worden. Mannencollecties zijn namelijk een sterke contributie voor de business. Daarbij komt dat vrouwen overal een Chanel kunnen kopen, maar mannen een beetje achter blijven en dit als enige optie nodig hebben.

Lagerfeld heeft de nieuwe winkel geopend in Parijs en is toegewijd aan de man. Hij verkoopt hier zijn mannencollectie onder de naam Karl. De winkel heeft een oppervlakte van 132 m2 en is gevestigd aan de Rue Marbeuf, vlakbij andere luxe designer winkels zoals Berluti, Kiton, Cifonelli en Smalto. Verspreid over twee verdiepingen, vind je van op maat gemaakte kleding tot casual kleding, buiten kleding, horloges, kleine leren accessoires, parfum en souvenirs van Karl Lagerfeld.

De toevoeging van deze winkel is de nieuwste wat de mannenwinkels in Parijs betreft. Er zijn nu ook tal van nieuwe en jonge ontwerpers die ook hun deuren hebben geopend in Parijs de afgelopen maanden. Keizer Karl heeft wat dat betreft een kleine groep aan concurrentie. Het is waarschijnlijk puur vanwege zijn legendarische bekendheid, ervaring en historie dat hij zo hoog in het rijtje blijft staan. En dan nog niet eens gesproken over zijn collecties. Hij kan het makkelijk aan.

No more articles