Karl Lagerfeld Barbie meteen uitverkocht

Je bent pas echt beroemd als je een eigen Barbiepop hebt. De bekende designer Karl Lagerfeld kwam eerder deze maand al ter sprake door de fashion krant die hij uitbracht. Ook is hij in het nieuwst geweest door zijn nieuwe collectie met zijn kat Choupette in de hoofdrol. En nu heeft de ontwerper ook nog eens zijn eigen Barbiepop.

Afgelopen maandag gingen de Karl Lagerfeld poppen in de verkoop op de website van Net-a-Porter en waren binnen no-time helemaal uitverkocht. Er waren 999 Karl Lagerfeld Barbiepoppen te koop voor elk €200. De pop draagt Karl Lagerfelds signature outfit: een zwarte broek en jasje, een hoge witte blouse met Franse manchetten, vingerloze zwarte handschoenen, zwarte leren laarsjes en natuurlijk een grote zwarte zonnebril. De Barbiepop is een limited edition, dus er worden niet nog meer poppen bij gemaakt nu hij uitverkocht is.

Heb jij de verkoop van de Barbiepop gemist? Via eBay wordt de pop aangeboden vana €700 tot €2700, je moet wat over hebben voor zo’n collectors item… Is zo’n bedrag net iets te veel voor je, maar wil je de pop wel graag bewonderen, dan kan dit via Instagram. Net-a-Porter’s Instagram pagina staat vol met foto’s van de Karl Lagerfeld Barbie tijdens Paris Fashion Week.

Wat vind jij van de limited edtition Barbiepop?

No more articles