Kardashian Kids Boys Kollection

De Kardashians hebben meerdere kledinglijnen lopen en ontwerpen die dan ook altijd zelf. En wat hebben ze het er toch druk mee. Ze hebben tegenwoordig niet alleen kleding voor dames, maar ook een Kids Kollection. Dit was tot nu toe alleen voor pas geboren en de wat grotere meisjes.

Nu komen ze dan ook eindelijk met een collectie voor de jongens! Volgens de zussen werden ze gevraagd door hun fans om een jongens collectie te ontwerpen. Dit is wat zij zeggen, maar misschien is het om hun eigen kinderen erin te laten lopen. Dat kan natuurlijk ook, aangezien Kourtney in verwachting is van haar 3e kindje en vermoedelijk een jongetje zal zijn (aangezien de babyshower afgelopen woensdag alleen maar blauw met wit was). Dit sluit bijna perfect aan op de Boys Kollection.

Waar de collectie uit zal bestaan is verder nog niet bekend. Zodra hier meer nieuws over is, zal je het gauw genoeg op onze site terugvinden. Het enige wat tot nu toe bekend is, zijn onderstaande foto’s. Om helemaal op de hoogte te blijven van de collectie kan je Kardashian Kids op alle social media volgen!

De collectie zal in maart 2015 uitkomen. Rond deze tijd komt er ook een nieuwe collectie voor de meisjes. Het zal een betaalbare collectie worden en zal verkrijgbaar zijn in de Amerikaanse Babes ”R” Us winkels en natuurlijk ook online.

No more articles