Justin Bieber & Lara Stone voor Calvin Klein

Justin Bieber heeft voor zijn leeftijd een carriere om trots op te zijn en waar je u tegen zegt. Hij is niet alleen een ster in de muziek, maar ook nog eens eyecandy voor heel veel jonge meiden. Wij geven eerlijk toe, toen hij net opkwam als artiest hadden ook wij Bieber Fiever gehad. Gelukkig zijn we daar nu overheen, maar toch blijft hij op zich wel leuk om te zien… Zeker in deze campagne.

In de nieuwe campagne voor Calvin Klein poseert hij namelijk samen met het Nederlandse topmodel Lara Stone. Beide hebben niet veel stof om hun lichaam en pakken elkaar op intense manieren beet. Het is dan ook de bedoeling dat het hier om gaat, aangezien het een campagne is voor de nieuwe mannen ondergoed collectie. Justin en Lara staan dus model en zijn samen het gezicht voor de campagne. De foto’s zijn dan ook mooi genomen. De badboy status van Justin wordt op deze manier wel regelmatig gehouden aangezien Lara topless achter hem staat en hem stevig vasthoudt. Bieber is dan ook mooi gespierd van boven en is niet bang om z’n vele tattoo’s te showen en wat spieren aan te spannen.

Op de Instagram van Justin, Lara en Calvin Klein staan de foto’s en filmpjes van de campagne. Bekijk ze snel en smelt weg bij het lichaam van Bieber! Klinkt toch wel raar: wegsmelten bij het lichaam van Bieber…

No more articles