Jumpsuit in jeans

Jumpsuits zijn helemaal van dit moment. Heb jij dus nog wat leuke nieuwe kleding nodig voor de zomer? Twijfel dan niet, ga voor een jumpsuit! Het grote voordeel aan jumpsuits is dat het maar één kledingstuk is. Zo hoef je niet steeds aan twee verschillende kledingstukken te denken, maar houd je het jezelf lekker gemakkelijk. Ook handig wanneer jij niet zo goed bent in het combineren van kleding en het zoeken van een bijpassend shirtje bij een broek erg lastig vind.

Ga dit seizoen voor een jumpsuit van spijkerstof! Je hebt momenteel een heleboel verschillende soorten jumpsuits. Zo kan je jumpsuits kopen in leuke vrolijke kleurtjes en printjes, maar ook in hele neutrale kleuren, en nu ook in spijkerstof! Dit is erg hip en ook nog eens tijdloos. Spijkerstof kan namelijk altijd. Het was afgelopen jaren in de mode, is dit jaar in de mode en zal de komende jaren ook nog in de mode blijven. Een heuse aanrader dus!

Deze jumpsuit staat erg nonchalant en elegant. Vooral het schattige blouseje staat erg mooi in combinatie met de stoere spijkerstof. Schattig met stoer is namelijk een combinatie die over het algemeen erg goed aanslaat.

Er bestaan een hoop vooroordelen over jumpsuits van spijkerstof. Zo wordt er vaak gedacht dat jumpsuits erg mannelijk en niet sexy staan, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! In bovenstaande afbeelding kan je goed zien dat ook een jumpsuit van spijkerstof erg sexy kan staan. De open rug is erg elegant!

Deze jumpsuit is uitermate geschikt om te dragen met warm zonnig weer. Hij is namelijk niet zo warm waardoor jij het niet zo snel heel heet krijgt. Ook is de stof lekker luchtig en zit hij niet zo strak. De jumpsuit is erg comfortabel waardoor hij handig is om te dragen wanneer jij een lekkere wandeling gaat maken.

Een leuk shirtje met strepen eronder en jou look is helemaal compleet!

Deze moet jij hebben!

weheartit.com

 

No more articles