Jourdan Dunn voor Diane Von Furstenberg

Het Britse model Jourdan Dunn is het gezicht van de nieuwe campagne van Diane Von Furstenberg.

De nieuwe campagne van DVF gaat over de Journey of A Dress. Dit is ter ere van het 40-jarige bestaan van de iconische wrap jurken. Diane heeft speciaal hiervoor een serie video’s gemaakt die deze reis van een jurk documenteren, door de handen van een van ’s werelds meest gestileerde vrouwen. In het filmpje vertelt Dunn dat ze zich geeerd voelt om DVF’s Journey of a Dress te representeren voor de wereld. Zij kan als de beste laten zien hoe chique de iconische wrap dress kan zijn.

Jourdan laat zien hoe moeiteloos de variatie is van de wrap dress. Ze laat zien dat de jurken voor elke gelegenheid toepasselijk zijn. We krijgen een geprinte rode jurk te zien die navy blauwe details bevat. Deze jurk is perfect voor meetings overdag. Na de rode jurk kleed ze zich om voor de avond. De avondjurk is een glamorous zwart leren versie.

Andere sterren die voorgangers zijn van Dunn, zijn onder andere Emma Roberts en Coca Rocha, die ook de rode navy wrap dress hebben gedragen. Bekijk het filmpje van Jourdan Dunn hieronder!

No more articles