John Mayer: “Ik weet nu dat ik kinderen wil en wil trouwen”

John Mayer die zelf vertelt dat hij kinderen wil en wil trouwen, dat is niet niks voor de zangeres die erg op zijn vrijheid gesteld is. In een interview vertelt John openhartig dat Katy zijn ogen heeft geopend, hij snapt nu waar liefde om draait.

Ondanks dat John nu tot over zijn oren verliefd is op Katy had hij op het begin toch een beetje last van cold feet, het is daardoor zelfs even uit geweest. “Het was heel eng om toe te geven aan de liefde voor Katy”, zegt John daarover. “Ik heb 10, 20 jaar lang in mijn hoofd gehad dat ik vrijheid wilde, mijn eigen ding wilde doen. Ik wist niet hoe het moest, een echte relatie onderhouden.”

John’s leven draaide voor zijn relatie met Katy om feesten en hij leefde van dag tot dag. “Nu snap ik dat ik meer liefde moet geven. Natuurlijk heeft een deel van mij nog steeds de behoefte om de vrijheid te hebben die je als single hebt. Maar een ander deel van mij wordt wakker. Ik begrijp nu, door Katy, dat intimiteit iets heel anders is dan seks, dat het gaat om zoiets engs als je echt verbinden aan iemand.”

Good to know dat het zo goed gaat tussen die twee, wij kunnen niet wachten tot ze kinderen krijgen!

No more articles