Jimmy Choo pumps

De nieuwe Jimmy Choo 2013 collectie kan met twee woorden omschreven worden: “Glamour Overload”. Dit populaire merk heeft er echter voor gekozen om de aantrekkelijkheid van hun al exquise ontwerpen te vergroten door gebruik te maken van glam accenten als delicate Franse Chantilly kanten en Swarovski kristallen. De glamoreuze uitstraling van deze nieuwe bruidsschoenen zal alle bruiden zeker über-opgewonden maken.

De trouwdag zelf gaat namelijk helemaal om het voelen als een echte diva en deze schoenen kunnen zeker helpen met het creëren van een perfecte uitstraling.We weten allemaal dat een vrouw nooit genoeg schoenen heeft, maar als het op bruidsschoenen aankomt, dan is het belangrijk dat we een paar selecteren die er stijlvol uitzien en comfortabel zitten, het hebben van zere voeten is namelijk wel het laatste wat je wilt hebben. Dit is precies de reden waarom vrouwen het niet erg vinden om wat extra geld aan kwaliteit te besteden. Verwen jezelf daarom met de schoenen van je dromen die je wellicht in Jimmy Choo’s 2013 bruidsschoenen collectie kunt vinden.

Traditioneel en toch met een oud-Hollywoods glamour. Deze nieuwe lijn van schoenen brengt een hoge dosis afwisseling naar de trouwscène waardoor alle voortkomende bruiden hun perfecte schoenen kunnen vinden. Van simpele schoenen tot platform sandalen, peep toe pumps, sandalen met bandjes en flats. Elk ontwerp heeft een hoge dosis attentie gekregen waardoor elke schoen er verbluffend uit ziet. Hoge hakken, middelhoge hakken, korte naaldhakken en flats met een satijn-finish, getextureerd leer of glitter/juwelen/kristallen accenten, de keus is aan jou. Browse daarom door deze prachtige schoenen en vind je match.

Misschien is het zo dat de stijl en diversiteit van de collectie niet genoeg voor je is. Het feit is dat deze schoenen een hoge dosis draagbaarheid hebben gekregen. Hierdoor kun je de schoenen ook na je bruiloft dragen, draag ze bijvoorbeeld onder je chicste kleren.

Omdat veel bruiden tegenwoordig niet langer een witte jurk willen, heeft Jimmy Choo, de designer, voor een palette bestaand uit wit, ivoor, champagne, metaal en licht brons gekozen. Pas de kleur van je schoenen dus aan de kleur van je jurk en ik kan je garanderen dat de complimentjes niet op zullen houden.

No more articles