Jeremy Scotts collectie voor Adidas

Dat Adidas maar al te graag met beroemdheden aan tafel zit om te brainstormen voor nieuwe collecties is ons niet nieuw. In de afgelopen tijd hebben onder andere Rita Ora, Stella McCartney, Raf Simmons en binnenkort komt de nieuwe collectie van Jeremy Scott voor Adidas uit.

Jeremy Scott is een designer waarvan je geen nette pantalons en degelijke blouses moet verwachten. Met zijn eerdere collecties heeft hij al bewezen dat zijn collecties vaak vrij excentriek zijn en hij inspiratie uit van alles en nog wat haalt. Een broek vol knuffels, een op Spongebob geïnspireerde outfit, een croptop met daarop het hoofd van Bart Simpson en laatst een collectie geïnspireerd op Barbie zijn enkele voorbeelden van zijn creativiteit. In 2008 maakte Jeremy Scott ook al een collectie voor Adidas, en dit jaar lijkt hij het iets rustiger aan te doen.

Alhoewel, de nieuwe collectie is geïnspireerd op bondage (denk 50 Shades of Grey) en hiphop. In de collectie zien we veel mesh, pailletten, haakwerk en dierenprint voorbij komen. Ook spotten we weer een stel aparte sneakers, namelijk exemplaren met zachte knaloranje tijgerprint en een staart. Als je het ons vraagt ziet de vrouwencollectie, met korte jurkjes en glitter bombers, er een stuk toegankelijker uit dan de mannencollectie met een leren bomberjack inclusies bondage tuigje.

 

Adidas x Jeremy Scott

No more articles