Jennifer Lopez voor Harper’s Bazaar Russia

De Latina is de afgelopen tijd redelijk veel in het nieuws. De ene keer gaat het over haar videoclip Booty, dan gaat het over een jurkje dat ze aanheeft en anders gaat het wel over de privé situatie. Deze maand staat ze op de cover van de Russische Harper’s Bazaar. En de foto’s zijn Jennifer-like. We love!

Het Russische december issue van Harper’s Bazaar heeft als cover girl niemand minder dan Jennifer Lopez. De diva straalt meer dan ooit tijdens de shoot. Ze draagt dan ook prachtige fashion stukken die niet uit de minste collecties komen. Merken als Dolce & Gabanna, Roberto Cavalli en Nina Ricci zien we voorbij komen. Het zijn gewaagde kledingstukken, maar zoals velen van ons weten, kan ze Latijns-Amerikaanse zangeres alles hebben. En hoe dan ook, ze geeft haar eigen twist eraan en weet de look altijd prima uit te werken tot iets wat een foto waard is.

De blauwe jurk van Cavalli komt uit de Fall 2014 Collection en wordt bij haar mooi gecombineerd met haar blonde lokken die er overheen vallen. Haar make-up look hierbij is fearless: een gouden smoey eye, sterk aangezette wenkbrauwen en bordeaux rode lippen. Als accesoires draagt ze gigantische hangers die perfect passen bij de drama van de jurk. Dit is tevens de cover foto. Andere kiekjes zijn foto’s waarop de ontwerpen draagt van D&G en Ricci. Die van D&G past ook precies in het hele thema van de cover foto. De donker rode items weet zij vurig en verleidelijk neer te zetten, zonder dat het ordinair wordt. De laatste foto waarin ze een creatie draagt van Ricci, is een andere soort sfeer dan de eerste twee foto’s. Hier draagt ze een licht roze jurk met rode details erop. Ze weet deze toch helemaal haar eigen te door de sterke en strakke lijnen in haar gezicht te benadrukken. Het hoofdstuk dat ze draagt, maakt de look af. Ook deze jurk en de jas van D&G komen beide uit de Fall 2014 Collection.  Perfectie, zeggen wij. We love her!

No more articles