Jennifer Lopez in nieuwe thriller

Jennifer is de laatste tijd vrij veel in het nieuws en staat regelmatig in de spotlights. Dan gaat het over een relatie break-up en dan gaat het weer over de reacties van haar nieuwste en laatst uitgekomen videoclip in samenwerking met Iggy Azalea, Booty.

Maar er is nu ook wat goed nieuws. Jennifer gaat in een nieuwe film spelen die volgend jaar zal gaan uitkomen. Het is een Amerikaanse thriller en gaat over een stel waarvan de vrouw na de scheiding een jonge en vooral knappe vent ontmoet die de duistere kant nog niet van zich heeft laten zien. Natuurlijk valt de vrouw daarvoor, maar ze weet niet wat haar te wachten staat. De jonge vent is net tegenover haar komen wonen en zij heeft geen idee hoe gevaarlijk deze liefdes affair is.

De film zal geregisseerd worden door Rob Cohen, het verhaal is geschreven door Barbara Curry. JLo zal is deze film te zien met Ryan Guzman, John Corbett en Kristin Chenoweth. De opnames waren in 2013 al van start gegaan.

In de trailer zien we duidelijk waar de titel op slaat. Wij kunnen niet wachten tot deze spannende film uitkomt. Wij gaan hem zeker kijken in de bios!

De film wordt gereleased op 23 januari 2015. Kijk mee naar de trailer.

No more articles