Jennifer Lopez: “Ik wil absoluut de knapste zijn”

J.Lo vertoont behoorlijk wat diva allure op de set van de film The 33. Zo wilt ze er zeker van zijn dat zij de knapste op de filmset is. Zo laat ze duidelijk weten dat ze absoluut geen concurrentie wilt!

Jennifer zou de hoofdrol gaan spelen in de film The 33, maar heeft zich laatst toch laten weten dat ze zich terug trekt. De film gaat over 33 mijnwerkers die vast komen te zitten onder de grond. In de film zullen veel vrouwen gaan spelen en het risico dat er ook maar één mooier zou zijn dan Lopez wilde ze niet nemen.

Zo verteld een bron aan Showbizspy dat de actrice alles heeft geprobeerd om te voorkomen dat er mooie vrouwelijke actrices in de film zouden spelen. Maar helaas lag die keuze niet bij haar. “Een groot gedeelte van het verhaal draait om de vrouwen, moeders en zussen van de mijnwerkers en Jennifer heeft alles geprobeerd om ervoor te zorgen dat niemand van de cast knapper is of een mooier lichaam heeft dan zij. Ze ging met een zwarte stift door de castingfoto’s heen en zette een dik kruis door alle actrices die te knap of te sexy waren. Ze wil absoluut geen concurrentie.”

No more articles