Jennifer Lopez’ Bikini Body in de herfst…

Onlangs heeft Jennifer Lopez nog een nieuwe videoclip uitgebracht, Booty. Dit deed ze in samenwerking met Iggy Azalea. En beide hadden een lichaam om jaloers op te worden.

Dat Jennifer een onwijs mooi lichaam heeft om jaloers op te worden, wisten we al. Maar dat ze dan ook nog eens foto’s plaatst van zichzelf in bikini… Wat een vrouw. De moeder van twee heeft voor haar leeftijd, namelijk 45 jaar, dan ook echt een killer body. Hier werkt ze wel hard voor.

Zelfs celebrities als Khloe Kardashian, die de laatste tijd bijna dagelijks te vinden is in de sportschool, heeft Jenny als grote voorbeeld. Khloe poste op haar Instagram pagina een foto van Jenny waarin te zien dat ze net haar top aantrekt. Je ziet dus echt die abs zitten. Nogmaals, om jaloers op te worden…

Jennifer heeft de laatste tijd vrij druk. De heeft vorige week nog een nieuwe appartement gekocht in New York City. Ze is druk met shoots en natuurlijk ook haar muziek. Maar de kinderen van JLo hebben eigenlijk niet zo heel makkelijk. Na de scheiding met Marc Anthony, heeft Jennifer alleen Casper Smart als vriend gehad. De jonge danser heeft het er maar wat moeilijk mee om haar ex te zijn, blijkt nu.

No more articles