Jennifer Lawrence’s nieuwe foto’s voor Dior

Jennifer Lawrence is nog maar 24 jaar maar heeft in die jaren al een heleboel bereikt. Ze wint de ene filmprijs na de andere, en we zien haar wereldwijd op de covers van modemagazines maar ze blijft gewoon nog steeds de leuke en gezellige meid uit Louisville.

Sinds oktober 2012 is Jennifer Lawrence het gezicht van het Franse luxemerk Dior. Afgelopen januari is het contract van Jennifer Lawrence bij Dior met nog eens drie jaar verlengt. Dat Jennifer Lawrence het niet alleen goed doet op het witte doek bewijst ze maar weer eens met de foto’s voor de nieuwe campagne van Dior. In een close-up foto die focust op het gezicht van Jennifer Lawrence en de zilveren ketting met turquoise details kijkt de actrice recht in de camera met haar prachtige blauwe ogen. In de andere foto’s voor de nieuwe campagne zien we Jennifer in vrouwelijke outfits met een hoog gesloten hals die haar zandloper figuur benadrukken. De Hunger Games ster poseert voor fotograaf Daniel Jackson en de styling is verzorgd door Simon Robins.

Nog meer exciting news: de derde Hunger Games film, Mockingjay part 1 is vanaf woensdag te zien in de bioscoop! Wil je nu alvast meer zien van Jennifer Lawrence, bekijk dan de foto’s voor Dior hieronder:

Dior / Daniel Jackson

No more articles