Jennifer Lawrence voor Dior

Het Franse modehuis heeft voor de vierde keer dan handen ineengeslagen met de Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence. In de wintercampagne van Dior staat de nieuwe tas ‘Be Dior’ centraal.

In de beelden van de campagne is Jennifer Lawrence te zien in een broekpak van de designer Raf Simons met haar korte blonde haren met gel naar achter gekamd. De shots zijn vrij minimalistisch, er is geen schreeuwerige achtergrond of opvallende make-up, enkel Jennifer Lawrence met een Be Dior tas.

De Be Dior tassen zijn in verschillende kleuren en materiaal soorten beschikbaar. Momenteel zijn op de website van Dior 7 Be Dior tassen te bezichtigen, veel van de tassen zijn vanĀ  kalfsleer gemaakt. Het meest opvallende exemplaar is wel de knalgele krokodillen leren tas. Dior omschrijft zelf de flap bag als een tas met een nieuwe, elegante urban attitude. De tas kan op vijf verschillende manieren worden gedragen: across the body, over je schouder, aan de arm, in de hand of als clutch. De tas heeft de letters D I O R aan een kan van de handvatten van de tas hangen.

Online zijn zeven tassen uit de Be Dior lijn te zien, de andere exemplaren ( zoals de prachtige zachtroze tas die Jennifer in een van de shots vasthoudt) zijn in de warenhuizen te koop.

No more articles