Jennifer Lawrence praat met Vanity Fair over gelekte foto’s

We kunnen het ons waarschijnlijk allemaal nog herinneren dat eind augustus ineens het web werd overspoeld met naaktfoto’s van verschillende celebrities. Een hacker hackte ‘The Cloud’, een plek waar foto’s en dergelijke worden opgeslagen en zette de pikante foto’s van onder andere Jennifer Lawrence, Kate Upton, Victoria Justice en Kirsten Dunst online. Het is niet duidelijk hoeveel celebrities er in totaal gehackt zijn, er zijn nu op drie verschillende momenten als foto’s verspreid, maar de hacker zegt er nog meer te hebben.

Ondanks dat heel veel celebrities slachtoffer waren van deze hack, was toch Jennifer Lawrence het meest besproken. In een korte tijd heeft Jennifer een grote naam voor zichzelf opgebouwd in de filmwereld en is de mede door haar rol als Katniss een groot voorbeeld geworden voor veel jonge meiden. In het november nummer van canity Fair, waar ze het covermodel voor is, reageert Jennifer Lawrence voor het eerst echt op de gelekte foto’s.

“I was just so afraid. I didn’t know how this would affect my career,” zegt de Jennifer Lawrence. Ze vertelt dat ondanks dat ze een beroemdheid is, dit niet betekent dat zulke dingen bij het vak horen. “It’s not a scandal. It’s a sexcrime.” stelt de Oscar winnende actrice. Jennifer vertelt dat ze heeft geprobeerd een uitspraak over de gebeurtenis te doen, maar dat ze telkens als ze begon met schrijven boos werd of moest huilen.

Ondanks alle ellende die de actrice de afgelopen weken heeft meegemaakt vinden wij dat Jennifer er stralend uitziet op de cover van Vanity Fair! Wat vinden jullie?

 

 

 

 

No more articles