Jennifer Garner: baby nummer 4?

Onlangs stond Jennifer Garner nog op de rode loper te schitteren voor de promotie van haar nieuwe film Alexender and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day. Maar heeft ze nou een baby bump?

Tijdens een fotomoment op de rode loper liet ze nog een stukje van haar onderbroek zien. En niet zomaar een onderbroek, nee, het was een corrigerende onderbroek. Nou is Jennifer ook niet meer de jongste, dus wij snappen ook wel dat er wat gewicht bijkomt. Zeker na drie kinderen. Maar komt er nou een vierde kind bij?

Verschillende en meerdere sites en zenders speculeren dat Jennifer een baby bump heeft en dus weer zwanger zou zijn. Dit heeft de 42-jairge actrice even recht getrokken in de praatshow van Ellen DeGeneres. Ellen wilde natuurlijk ook meer weten over dit gerucht en vroeg ernaar, waarnaar Jennifer er vrij luchtig over doet. Ze zegt dat ze constant felicitaties krijgt en en dat iedereen er helemaal hip en happening over doet, terwijl zij zoiets heeft van… ”What’s going on?”.

Het komt er dus op neer dat ze NIET zwanger is. Ze mag dan wel een baby bump hebben, ze vindt het zelf allemaal wel prima. Die baby bump mag ze hebben en is gevolg van haar drie kinderen. Ze is er zo lekker eerlijk over en verbergt niks. Ze zegt zelfs dat haar baby bump een naam heeft. Niet één naam, drie maar liefst: Violet, Sam en Sera. Het lijkt zelfs dat er trots op is… Wij vinden het allemaal maar mooi voor haar. Zo’n prachtvrouw die zo met roddels omgaat, daar houden we van.

No more articles