Jas met leren mouwen

Een jas met leren mouwen is niet meer een trend, maar is een vast item geworden. Deze jas hoort dus in je kast te hangen, is dit nou niet het geval? Geen paniek! Wij hebben ze nog steeds gespot in diverse winkels en webshops.

Wat zo fijn is aan deze jas is dat de leren mouwen je jas net even dat extra’s geeft. Je hele look lijkt hierdoor een stuk stoerder en er valt veel meer mee te combineren. De leren mouwen houden ook de nodige kou tegen die er helaas nog steeds is. Echt koud zul je het dus nooit hebben. Leer gaat nooit uit de mode, dus je hoeft je jas heus niet snel weer op te bergen als er weer een nieuwe trend aankomt.

Jas met leren mouwen

Op Asos zijn verschillende modellen van de jas te zien met verschillende kleuren. Voor veilig zwart hoef je hier dus niet te gaan. De jas is juist leuker als je de zwarte leren mouwen combineert met een opvallende kleur jas. Zie hieronder onze suggesties die wij maar al te awesome vinden.

Asos €26,39

Asos €77,78

Asos €56,25

Asos €72,92

Asos €166,68

Jas met leren mouw voor zomer

Soms is het liefde op het eerste gezicht tussen jou en een kledingstuk maar raak je er op uitgekeken bij het zien van het prijskaartje. Copy that! Fashion Insider zoekt een budget variant.

Kort geleden deelde Rachel Zoe de foto hierboven op haar Instagram en verklaarde daarmee haar liefde voor haar bontjas van Isabel Marant. “Het koude weer in LA betekend dat ik eindelijk mijn @isabelmarant jas aan kan.. Lichtelijk geobsedeerd #ootd,” was haar caption voor de foto.

De styliste combineerde de jas met één van haar meest favoriete kledingstukken: de donkere flare jeans. Verder combineerde ze de jas met een donkere V-neck t-shirt, zwarte Birkin bag, plateau hakken en een gouden zonnebril.

Hoe duur de Isabel Marant bontjas is hebben we niet kunnen vinden, maar hij zal zeker duurder zijn dan onze budget proof versie van de H&M.

Copy that! De jas van imitatie bond van de H&M kost maar € 99,- en is hier te bestellen.

No more articles