Jane Birkin veilt haar laatste Birkin Bag voor het goede doel

De Birkin Bag is een populaire tas van het Franse merk Hermès. De tas is vernoemd naar de actrice en zangeres Jane Birkin. De actrice/zangeres heeft altijd beweerd dat ze slecht 4 tassen in haar bezit had, dus met deze vierde veiling verkoopt ze haar laatste tas voor het goede doel.

Het startbod voor de tas is £10.000, en moet goed zijn voor minimaal £30.000, maar het definitieve bod zal waarschijnlijk veel hoger liggen. Jane Brikin is trots dat ze met het verkopen van haar Birking Bag een goed doe kan helpen. Het geld dat de tas oplevert gaat naar het goede doel Anno’s Africa, vernoemd naar Birkins neef. Deze organisatie zorgt ervoor dat de kwetsbare kinderen in bepaalde in landen in Afrika drama-, circus- en kunstlessen kunnen volgen.

De tas van Jane Birking heeft wat gebruikssporen zoals Tipex vlekken en een rood touwtje om een van de hengsels. Jane Birkin vertelt dat ze het niet leuk vind om een tas te hebben die er precies hetzelfde uitziet als de tassen van anderen en dat ze daarom aan die van haar een rood touwtje heeft bevestigd.

Jane Bikrins dochter Charlotte Gainsbourg doneert haar gesigneerde Balenciaga tas voor het goede doel. Hier kan je meebieden op de tas van Jane Birking, of simpelweg gewoon in de gaten houden voor wat voor duizelingwekkende bedrag de tas zal worden verkocht.

 

No more articles