Ivoorkleurige pumps

Ivoor is dé kleur van dit moment. De kleur is de laatste tijd enorm in populariteit gestegen. Het is dan ook niet voor niets dat de kleur weer overal in de winkels te zien is. Zo is de kleur ook steeds populairder aan het worden onder de schoenen. Zoek jij dus nog een paar nieuwe schoenen? Ga dan voor ivoorkleurige schoenen en jij weet zeker dat je er hip zal bij lopen!

Ga voor een paar pumps met een hele hoge hak! Door het dragen van hakken lijken jou benen langer en dunner. Handig wanneer jij je niet zo zeker voelt over je figuur maar wel graag dat korte jurkje of rokje aan wilt. In dat geval zijn hakken een echte uitkomst. Want je straalt uit wat je voelt. Zit jij lekker in je vel dan straal je dat ook af naar buiten!

Ivoor is naast een hele mooie kleur ook nog eens een erg praktische kleur! De kleur is namelijk vrij neutraal en daarom erg makkelijk te combineren met andere kleuren zonder dat je direct bang hoeft te zijn voor vloekende kleuren. Ivoor kleur vloekt namelijk niet zo snel met andere kleuren, dus dat scheelt een heleboel.

Een ander voordeel aan de kleur ivoor is dat de kleur er in een heleboel verschillende tinten bestaat! Houd jij niet zoveel van donkere kleuren? Ga dan voor een hele lichte tint ivoor. Of vind jij licht juist niet zo mooi? Ga dan voor een donkerdere variant! Keuze is er in ieder geval genoeg!

Deze pump is uitermate geschikt voor een gelegenheid als een gala. De pump heeft een licht ivoor kleur en glanst erg mooi. Ook is de hak niet zo heel erg hoog waardoor de pump vrij gemakkelijk loopt en niet zo snel ordinair, maar juist erg netjes staat!

Je kan natuurlijk ook voor iets soortgelijks gaan maar dan met een iets hogere hak.

Draag deze pumps naar een feestje!

weheartit.com

No more articles