Isabel Marant Resort Collectie 2015

Isabel Marant, de Franse ontwerpster die je waarschijnlijk wel kent van de wedge sneakers of van de samenwerking met H&M, heeft de lookbook van haar Resort Collectie voor 2015 gelanceerd. In deze collectie vind je geen wedge sneakers, maar wel slip-on sandalen die erg lijken op Birckenstocks. Dus heb jij nog een paar Birckenstocks in je kast liggen van afgelopen zomer, bewaar deze dan zeker!
Model Andreea Diaconu showt in de lookbook foto’s versierde overhemdjurken, plooirokken en masculine geïnspireerde bovenkleding. De collectie is combineert comfort met fashion door de wijde pasvormen en heeft een grote variatie in materiaal en structuur en minimalistische details.  Deze collectie past bij de stijl van Isabel Marant die omschreven wordt als Effertlessly Cool. 
De outfits zijn op camera vastgelegd door fashion fotograaf John Olins, die eerder al samenwerkte met Vogue, Balenciaga en WSJ.
Isabel Marants resort collectie voor 2015 zal in November in de winkels liggen. We hoeven dus niet heel lang meer te wachten maar tot die tijd zullen we het moeten doen met de schitterende lookbook foto’s. Het merk heeft geen eigen winkel in Nederland, maar is wel verkrijgbaar online en in geselecteerde Bijenkorf filialen.
Bekijk hieronder de Lookbook die Isabel Marant heeft samengesteld voor de Resort 2015 collectie.
No more articles