Isabel Marant Etoile Resort 2015

Al eerder deze week lieten wij jullie de Resort collectie voor 2015 van Isabel Marant zien. Vandaag Is de Etoile Resort collectie aan de beurt. Etoile is een lijn die in 2000, vijf jaar na Isabel Marants eerste show, voor het eerste verscheen. De Etoile lijn is betaalbaarder dan de andere collecties en heeft bovendien een meer casual stijl.

In de lookbook van de Etoile Resort collectie voor 2015 zien we veel kleding in neutrale kleuren. Vooral wit en zwart zijn kleuren die geregeld te zien zijn. De kleding heeft, zoals we van Isabel gewend zijn, een wijze pasvorm en ziet er nonchalant uit. Behalve rustige kleuren spotten we ook vooral truien, vesten en jasjes met een printje. De wijdvallende jasjes zijn in de lookbook getailleerd met een zwart met witte riem met geometrisch patroon.  Ook zien we horizontale en verticale strepen op onder andere tassen, broeken en jassen.

Nadja Bender is het Deense model die in de door Mark Peckmezians geschoten beelden de kleding showt. Het Deense model heeft onder andere met Vogue Italia, Chanel en Fendi samengewerkt. Het merk Isabel Marant is in Nederland slechts in een paar Bijenkorf filialen te verkrijgen.

Welke collectie spreekt jou meer aan, de reguliere Resort 2015 collectie of de Resort collectie van de Etoile lijn?

 

Isabel Marant Etoile 2015 / Mark Peckmezian

 

 

No more articles