Is Amal Clooney in verwachting?

Er gaan geruchten dat de net getrouwde Amal Clooney in verwachting is van haar eerste kindje. Op haar trouwdag samen met George Clooney verscheen zij super slank, maar daar is nu vrij weinig van te zien. Toen de twee gister werden gespot in New York was er duidelijk een buikje te zien.

Amal droeg gisteravond een prachtige zwarte jurk met daaroverheen een wat oversized witte jas. TMZ merkte de buik op. Zij vertellen: “Coats generally don’t hang out from your body, and the placement of her hands adds fuel to the fire.” Amal stond een beetje zenuwachtig te wachten op haar man die de auto haalde. Ze vond het erg moeilijk om de lach van haar gezicht weg te toveren. George heeft toch altijd aangegeven dat kinderen en trouwen niks voor hem zijn. Maar toch is hij kort geleden in het huwelijksbootje gestapt. Dus wie weet is ze dan toch wel in verwachting.

De mensen om hun heen en George zelf verteld dat ze absoluut niet zwanger is. De vader van Amal, Ramzi Alamuddin, zou dolblij zijn als het stel een kindje zou krijgen: “Now it’s time for grandchildren,” vertelde hij. Het koppel heeft hier publiekelijk nog niet op gereageerd.

Ben je benieuwd naar de foto’s? Dan kan je hier een kijkje nemen.

No more articles