Invito Chunky Boots met rits

Ondanks dat het september is zit het weer niet mee in Nederland. De tijd sandalen en blote tenen lijkt nu toch echt voorbij te zijn. De zomerschoenen kunnen weer opgeborgen worden, en de lege plek die daardoor achterblijft op kan perfect worden gevuld door een nieuw paar schoenen die wel bestemd zijn tegen de regen en de kou.
Bijvoorbeeld deze zwarte leren chunky boots van Invito van €89,99. De grove zool en de blokhak zorgen voor een stoere uitstraling. Een opvallend detail is de zilveren rits aan de zijkant die de schoen helemaal af maakt.
Het fijne  is dat deze chunky boots met bijna alles te combineren zijn. Ze staan geweldig onder een strakke skinny jeans en een bikerjacket, maar ze kunnen ook gedragen worden onder een kanten jurkje. Ideaal als je een wisselende kledingkast en stijl hebt.

Op dit moment krijg je bij schoenen van Invito 50% korting op het tweede paar  waardoor het extra verleidelijk wordt om behalve de chunky boots ook nog een stel leuke sneakers of chique pumps te bestellen. Is een paar schoenen genoeg voor jou, of heb je er eigenlijk al te veel? Dan kan je bij aankoop van een paar schoenen ook een tas van Invito’s eigen merk voor 50% korting aan je winkelmandje toevoegen!

No more articles