Instagram fashion bloggers

Fashion bloggen is natuurlijk helemaal van deze tijd. Veel meiden hebben een eigen fashionblog, waar ze dagelijks foto’s op plaatsen van hun outfits. Chiara Ferragni (The blonde salad), een hele bekende Fashionblogger op onder andere Instagram, zullen jullie vast wel kennen. Maar naast Chiara Ferragni zijn er natuurlijk nog veel meer leuke Fashion bloggers op Instagram, die vele van jullie nog niet zullen kennen.

Janni Delér (JANNID) is een 24 jarige fashionblogger en heeft de ‘Newcomer of the year’ blog award gewonnen. Ze post heel erg veel foto’s van haar mooiste outfits en laat ook weten waar ze deze outfits heeft gekocht. Wat heel erg leuk is aan Janni is dat ze niet alleen foto’s van kleding maakt, maar ook van het luxe leven dat ze leidt, altijd leuk om te zien dames!

Negin Mirsalehi (NEGIN_MIRSALEHI) is dé fashionblogger  van Nederland. Ze is begonnen met het aanmaken van een Instagram account, omdat ze graag in contact wilde blijven met haar vrienden. Langzaam ontdekte zij de bloggerswereld en wilde zij van haar passie haar werk maken. Hoe kan dit beter dan met een fashionblog? Ze heeft meer dan een miljoen followers, elke dag ongeveer 70.000 likes en volgers vanuit meer dan 145 landen.

Hieronder een paar kiekjes van deze twee inspirerende Fashion bloggers!

No more articles