Inside: Mart Visser The Collection fashionshow

Afgelopen zaterdag presenteerde Mart Visser zijn herfst/winter 2013 collectie voor V&D en Fashion Insider was er bij!

De fashionshow vond plaats in de V&D van Amstelveen. Bij aankomst werden we verwelkomd met een hapje en een drankje in het La Place Café, waar we even later Mart himself ontmoetten. Na een kort gesprek volgden we Mart naar de modeafdeling waar we front row plaatsnamen.

Mart heette iedereen van harte welkom en begon de show met een toelichting van de collectie. Zijn vier favoriete mannequins liepen de catwalk op in de Coat Collection.

De halflange jassen werden gecombineerd met leren handschoenen en kniehoge laarzen, dé musthave van dit najaar. De kleuren zwart, blauw en grijs zijn de kleuren van het najaar als het aan het modemerk ligt.

Terwijl de mannequins zich omkleden vertelt Mart over de volgende reeks. Een leuk persoonlijk aspect is dat Mart mensen uit het publiek de gelegenheid gaf om vragen te stellen.

De onderstaande outfits zijn onze favoriet. Ook bij Mart Visser is het dit najaar leather weather, van leren leggings tot leren details in jurken. De leren items werden gecombineerd met stoere leren enkelboots.

Klik op de bovenstaande afbeeldingen om de items te bestellen. De gehele collectie is verkrijgbaar bij V&D.

(Foto’s: Vera Rademaker, Fashion Insider)

No more articles