Indianen sieraden

Toen ik naar een stoere westernfilm aan het kijken was, bleven de sieraden maar in mijn hoofd hangen. De Indianen sieraden waren allemaal prachtig! Ze waren opvallend en hadden vaak mooie kleuren. Mijn favoriete kleur bij dit soort sieraden was toch blauw. Een lichtblauwe kleur die goed bij mijn ogen past. De volgende dag zat ik nog steeds te denken aan de sieraden in deze film. Ik begon te zoeken op het internet naar indianen sieraden. Het verbaasde me dan ook niet dat ik allemaal foto’s tegen kwam van allerlei beroemde mensen die deze sieraden droegen. Na een tijdje verder zoeken zag ik een sieraad waar ik mijn ogen niet vanaf kon houden. Het was een ketting met blauwe kralen. De ketting had echt een opvallende indianen stijl. Toch keek ik nog even verder om zeker te weten dat ik een goede keus zou maken, maar na twee uur lang kijken wist ik wat ik moest kopen. Ik deed de ketting in het winkelmandje en drukte op bestel. Twee dagen later ontving ik dit sieraad thuis, en hij was nog mooier dan op de foto. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een aankoop!

Ik stond voor het kamerraam toen ik het buurmeisje vrolijk huppelend en zwaaiend naar mijn voordeur zag komen. Voordat ze aan kon bellen had ik de deur al voor haar open gedaan en ze zei buurvrouw wil jij me helpen mijn moeder wil Heaven eleven sieraden voor Moederdag hebben. ik liet haar binnen en beloofde haar te helpen met het zoeken naar Heaven eleven sieraden. We zochten op internet en al snel kwam ik een bijzonder mooie aquakleurige armband tegen. Ook zagen we een ketting met een hanger in de vorm van een klavertje. Deze Heaven eleven sieraden hadden een heel trendy uitstraling.
Samen met het buurmeisje zocht ik Indianen sieraden uit en een ketting met een beetje aquakleurige en zilveren hanger. Helaas was het toen de hoogste tijd dat het buurmeisje weer naar huis ging dus besloot ik om zelf nog even verder te kijken naar deze hele bijzondere en trendy Heaven eleven sieraden. De aqua kleur maakte deze Heaven eleven sieraden voor mij heel bijzonder en ik zocht verder naar een paar mooie trendy en moderne Heaven eleven sieraden.

 

Een paar maanden geleden wilde ik een paar nieuwe kamerplanten aanschaffen en besloot naar het dichtstbijzijnde tuincentrum te gaan. Toen ik bij het tuincentrum binnenliep bedacht ik me opeens dat ik voor de buurvrouw wel een leuk boeketje bloemen kon meenemen. Ik vroeg aan de verkoopster achter de balie of ze een mooie boeket bloemen voor mij kon maken. Opeens zag ik dat de verkoopster hele moderne bloem oorbellen droeg. Ik kon het niet laten om haar wat te vragen over de bloemoorbellen

Indianen sieraden

Ik maakte een opmerking over haar Indianen sieraden. Ze lachte en zei die heb ik van een lieve collega gehad. Ze vertelde toen dat haar collega was gaan winkelen en deze moderne bloemoorbellen tegen kwam. Ze vond ze heel erg mooi en gaf ze aan mij omdat ik altijd met bloemen bezig ben en ze vond deze bloemoorbellen met modieuze uitstraling wel bij me passen. We praatte nog kort verder over haar bloemoorbellen en toen had ze mijn boeketje bloemen klaar. Ik bedankte haar voor het mooie boeket bloemen dat ze voor mij gemaakt had en de verkoopster zei toen jij bedankt voor de interesse in mijn mooie bloemoorbellen.

Ik ga altijd heel erg op tijd op zoek naar cadeautjes omdat ik zeker wil zijn dat ik iets heb. Valentijnsdag kwam er weer aan en mijn vriend en ik geven elkaar altijd een klein cadeau op deze dag van de liefde. Het werd er niet makkelijker op omdat we al een aantal jaar samen waren. Een paar verjaardagen en speciale dagen verder was mijn inspiratie voor een leuk cadeau zo goed als op. Toen gebeurde er ineens iets waar ik eigenlijk wel blij mee was. Zijn armband ging kapot en nu had ik in ieder geval een idee voor een cadeau. Een armband met iets liefs erop zoals een hartje of onze datum. Ik ging meteen de stad in om te gaan zoeken naar een mooie armband. Zilver was de beste optie, omdat de kwaliteit erg goed is, en het niet heel erg duur is. Ik vroeg aan de juwelier hoe veel het zou kosten als ik er bijvoorbeeld een hartje in wou laten zetten. Dit kostte gelukkig maar een paar euro extra. Een halfuur later had ik een simpele maar mooie armband. Hij was van zilver en het hartje stond er in gegraveerd.

No more articles