I Love Beauty Event

Het I Love Beauty Event is een event dat georganiseerd wordt van beauty, health en lifestyle blogger Cynthia Schultz, eigenaresse van Miss Lipgloss.

Tijdens dit event kan je in verschillende ruimtes allerlei workshops en lezingen bijwonen, de leukste goodies shoppen met kortingen en er een gevarieerd aanbod aan stand, hapjes en drankjes. Bij de workshops kan je denken aan een uitgebreide uitleg over verschillende onderwerpen over beauty en lifestyle. Laat je nagels lakken in de mooiste kleuren van de beste kwaliteit of ga lekker in de make-up zitten. Bij de lezingen gaat het qua inhoud wat dieper dan alleen maar beauty. Denk aan ingrediënten die in cosmetica zit en wat je nou wel en niet op je huid of in je haar wilt. En wat dacht je van yogales? Of een psychologische lezing.

Dit event gaat niet alleen maar over uiterlijk. Het gaat ook over innerlijke schoonheid. Letterlijk innerlijke schoonheid: lekker eten en drinken! Onder het genot van een lekker hapje en drankje kan je gezellig kletsen met je vriendinnen, tante, moeder, oma, zus(je) of wie je dan ook meeneemt. Natuurlijk kan je ook gewoon lekker lachen met de meiden die er komen. Al kom je alleen, zodra je binnen bent, ben je omgeven door allemaal mensen die net zo gek zijn op beauty, health en lifestyle als jij.

Het duurt drie dagen en als je er maar geen genoeg van krijgt, kan je op de vrijdag- en zaterdagavond lekker uit je dak gaan in de Main Room, waar een spetterend feest zal zijn met bekende DJ’s. Je kan ook Cynthia tegenkomen.

Het event vindt plaats op 28, 29 en 30 november 2014 in de Ijshallen in Zwolle. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro op de site van I Love Beauty. Let wel op: als je nog geen 16 jaar bent en je wilt komen, neem  dan iemand mee die meerderjarig is. Check voor meer info, tijden en bereikbaarheid de site en have a beautiful day out!

 

 

 

No more articles