Huis Breakfast at Tiffany’s te koop

Wie kent de bekende film Breakfast at Tiffany’s nou niet? Misschien heb je hem niet gezien, maar je zal er in ieder geval toch wel ooit van gehoord moeten hebben. En je weet ook ergens dat actrice Audrey Hepburn de hoofdrol erin speelde als Holly Golightly.

Het huis dat werd gebruikt als decor voor in de film, kan nu van jouw zijn. Teminste… Als je veel geld hebt. Wie zou er nou niet in de voetstappen van Audrey willen lopen? Letterlijk. Zij heeft daar haar werk gedaan! Zij heeft daar gelopen! Het is als een stuk kunst dat goed bewaard moet worden. Als je de $8 miljoen dollar hebt, is het huis van jou. Dat is zo’n €6,3 miljoen…

De Upper East Side is echt een sterretje om in de leven. Waarom? Omdat het vier slaapkamers heeft, een oppervlakte van 353.03155 m2, hoge plafonds, een houten open haard en een zonnebank. Het grandiose huis is verder niet zo heel luxe qua faciliteiten. Het is een normaal huis verder. Kijk snel mee naar foto’s!

Zoals de meeste onder ons wel weten, was Audrey Hepburn een Nederlands-Britse actrice die geboren was in België. De actrice heeft een waslijst aan films die ze gespeeld film. De hoofdrol van Breakfast at Tiffany’s zou eigenlijk gespeeld worden door Marylin Monroe, maar dat wilde zij niet. Audrey heeft het toen van haar overgenomen.

No more articles