Huidskleurige pumps

Heb jij binnenkort een bijzondere gelegenheid waarbij jij graag hoge hakken wilt dragen, maar mogen ze niet teveel opvallen en twijfel jij dus tussen hoge hakken en ballerina’s? Stop dan nu met twijfelen! Ga altijd voor hoge hakken, want wanneer jij hoge hakken draagt lijken jou benen langer en dunner en komt jou figuur dus stukken beter tot zijn recht. Ook kunnen hoge hakken prima netjes staan. Maar dan moet je wel net weten voor wat voor soort hakken jij moet gaan.

Ik zou jou willen adviseren te gaan voor huidskleurige pumps. Dit zijn pumps in een soort llicht beige kleur. Deze kleur is zo neutraal dat de hakken absoluut niet in het oog springen en opvallen. Zo kan je dus pumps dragen zonder dat je direct een heleboel blikken jou kant op trekt.

Deze pumps in huidskleur vind ik persoonlijk heel erg mooi. Ze hebben een bandje bij de enkel waardoor je voet een stuk meer grip heeft. Handig wanneer jij op hoge hakken lopen nog wel eens lastig vind. Ook heeft de pump een soort van plateau. Hierdoor lijken de hakken hoger dan ze in werkelijkheid zijn.

Deze pumps zijn simpel maar erg elegant. Ze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een gelegenheid als een gala of een bruiloft. De pumps staan het mooist in combinatie met een wit kanten jurkje, maar kunnen ook goed met andere kleuren gecombineerd worden. Huidskleur vloekt namelijk met geen enkele andere kleur, waardoor de kleur erg praktisch in gebruik is.

Je kan je huidskleurige pumps natuurlijk ook combineren met andere spullen in huidskleur. Handtasjes bijvoorbeeld kan een vrouw simpelweg niet genoeg in haar kast hebben liggen.

Deze pumps zijn erg uniek door de mooie versieringen op de hak. Deze geven de pumps een erg unieke chique look en onderscheidt ze van andere pumps.

Ook staat huidskleur vaak erg mooi in combinatie met andere lichte kleuren beige. Ook de kleur licht roze staat erg mooi in combinatie met huidskleurige pumps.

weheartit.com

No more articles