How to: zo kleed je jezelf voor een frisse lente dag

De afgelopen dagen is het mooi weer geweest, maar nog niet mooi genoeg om je favoriete zomer jurken uit de opslag te halen. Met zulk weer is het moeilijk om een goede outfit samen te stellen. Wij hebben voor jou een paar tips die dit proces iets makkelijker kunnen maken.

Onze meest belangrijke tip is: layering. Door veel verschillende lagen aan te doen ben je voorbereid de verschillende temperaturen die een frisse lente dag mee kan brengen. Zorg er dus voor dat je niet met kippenvel op de fiets zit en niet zwetend op school of op je werk. Combineer bijvoorbeeld een leuk overhemd met een mooie broek en een wollen trui of een lange tuniek met een lichte spijkerbroek met wijde pijpen, oversized vest en enkel laarsjes.

Ook belangrijk is de soorten stof die je draagt. Kies bijvoorbeeld voor een zijden of katoenen broek in plaats van een wollen broek. Ook zijn de kleuren van de stoffen belangrijk, wat ons brengt bij onze laatste tip.

Aangezien je in Nederland nooit weet wanneer het weer mooi weer word is het belangrijk om er met alle teugen van te genieten als het wel mooi weer is. Stel daarom een outfit samen waar je vrolijk van word. Kies een broek met een leuke print of een zomers gekleurd vest.

We hopen dat je wat aan deze tips hebt en dat je ze kan toepassen in de komende mooie dagen. We hebben een aantal kledingstukken voor jou gevonden die je kunnen helpen om de perfecte lente outfit samen te stellen.

Zara € 89,95

 

Zara € 49,95

 

Zara € 39,95

 

Zara € 39,95

 

 

No more articles