How to: een all white look

De kleur wit lijkt deze zomer te domineren. Veel collecties bestaan uit clean, white items. Met name de all white look is een favoriet onder de bloggers en in het straatbeeld.

Er zijn veel klassieke witte items, zoals de blouse, de pantalon. Het voordeel van deze items is dat ze overal mee gecombineerd kunnen worden. Maar wat draag je als je voor een all white look gaat? Welke items combineer je met elkaar en welke items kun je beter weglaten?

Het is belangrijk dat de items die je kiest dezelfde kleur zijn. Wit kan namelijk spierwit zijn, maar ook crèmekleurig. Houd de items dus bij elkaar om te kijken of de kleuren matchen.

Als je matching items hebt gevonden is het tijd om een outfit samen te stellen. Alles is eigenlijk mogelijk, zolang de kleuren maar bij elkaar passen.

Deze zomer kleed je je volgens de laatste trends in een witte, wijdvallende pantalon met een witte top met driekwartmouwen of korte mouwen. Op hete dagen combineer je een witte plissérok met een witte cropped top.

We zien ook veel kanten items voorbijkomen. Draag bijvoorbeeld een witte kanten rok met een strakke top of draag een witte blouse met kanten shorts.

Welke combinatie is jouw favoriet?

Bekijk de foto’s hieronder voor fashion inspiration.

Alle items zijn afkomstig van Zara.

 

 

 

 

No more articles