How To: zo combineer je Timberlands

Heb je nou ook wel is inspiratie nodig voor wat je nou weer aan moet doen? Of heb je gewoon wat tips nodig bij een bepaald item hoe je die moet combineren? Misschien kunnen we je nu helpen! Wij hebben namelijk ook wel is van die momenten dat we eindeloos in de spiegel staan te kijken, maar gewoon niet weten wat we aan moeten doen. Dit keer gaan we het hebben over de klassieke Timberland schoenen, wie kent ze niet? Het zijn toffe, stoere schoenen maar hoe combineer je deze pareltjes nou?

We gaan het hier hebben over de standaard Timberland Classic 6 inch in de kleur bruin. Ten eerste staat bij deze kleur de kleuren bordeaux rood, legergroen en denim erg leuk! Probeer dus vooral met deze kleuren je schoenen te combineren. Rihanna, Rita Ora en vooral Khloe Kardashian dragen hun Timberlands geregeld. Khloe’s stijl is vooral erg leuk. Zij combineert haar Timba’s vooral met overhemden om haar middel geknoopt. Rihanna gaat voor de all-denim look en Rita Ora voor een pittige roze jurk met Timba’s.

De schoenen zijn vrij grof dus zorg dat je je outfit daarop aanpast. Kies voor niet al te strakke broeken, waardoor de schoenen nog groter lijken. Het is vooral een kwestie van je kledingkast plunderen en er gewoon op los combineren!

No more articles