How To: zo combineer je nike roshe run sneakers

Ben jij nou een echte sneakerfreak? Draag jij liever sneakers als hakken? Dan hebben wij een heel leuk artikel voor je, want niet iedereen weet hoe die het beste zijn sneakers kan combineren. Soms weet je de talloze combinaties niet die kan doen, maar wij helpen je hierbij!

De trend onder de sneakers op dit moment zijn de Roshe Run’s van Nike. Deze beauties worden het meest gebruikt om te fitnessen, maar staan net zo leuk onder je dagelijkse outfit. Het fijne aan deze sneakers zijn dat ze heerlijk lopen door de flexibele binnenzool met ribbels. De vaak witte zool onder de sneakers maken het geheel af en vallen lekker op. Sneakers hoef je allang niet meer te combineren met een simpele jeans, maar we zien steeds vaker dat ze worden gecombineerd met jurkjes en rokken.

Maar hoe doe je dit nou het beste? Heb je gekozen voor een opvallende kleur of print voor je Roshe Runs, combineer je outfit dan zo simpel mogelijk. Ga voor basic items in een kleur, zoals een lange basic jurk van de H&M in het grijs of zwart knal daar je leather jacket overheen en jij bent ready!

Ben jij nou niet van de jurkjes, maar combineer je hem toch het liefst met je jeans ga dan voor een bijpassende kleur. Heb je bijvoorbeeld blauwe Roshe Run hou het geheel dan ook blauw. Voor meer combinaties bekijk de foto’s hieronder dan even! Life is to short to wear boring shoes, wear sneakers!

Sneakerbaas.nl €90,-

No more articles