How to: zo combineer je Hunter regenlaarzen

Als het weer zo slecht is als vandaag doe je het liefste niet je mooiste schoenen aan. Onze oplossing: Hunter regenlaarzen. Deze zijn praktisch en fashionable tegelijker tijd.

Voor de mensen die het moeilijk vinden om de laarzen te combineren hebben wij een paar tips.

Als eerst is het belangrijk om te weten voor welke look je gaat. Onze favoriet is de British countryside look. Combineer voor deze look de matte zwarte versie van de regenlaarzen met skinny jeans, een wollen trui en een mooie leger groene jas.

Een populaire look is de festival look. Aangezien festival terreinen vaak een grote modderpoel worden kiezen veel festivalgangers ervoor om regenlaarzen aan te doen. Een grote fan van deze look is Kate Moss. Zij combineert haar zwarte Hunters met shorts, een oversized trui en een brede riem. Ook leuk is om ze te combineren met een witte kanten jurk.

In New York gaan vrouwen vaak voor de business casual look. Zij combineren hun laarzen met zwarte skinny jeans, een wit overhemd, een zwarte hoed en een zwarte blazer of beige trenchcoat.

Hou jij wel van een fel kleurtje? De Hunter laarzen zijn er ook verschillende felle kleuren. Voeg hiermee een pop of color toe aan je outfit. Combineer bijvoorbeeld de fel rode versie met een jurkje en leuke regen jas.

Bekijk voor meer inspiratie de foto’s hieronder.

 

No more articles