How to: zo combineer je een tuinbroek

De tuinbroek you gotta love it or you hate it. Dit is zo’n typisch geval dat veel mensen gewoon afschuwelijk vinden of echt totaal verliefd zijn op zijn. Al ben je ene tegenstander van dit item, probeer de tuinbroek dan is op onze manieren te dragen misschien verander jij dan ook van gedachte!

De tuinbroek zag je misschien wel is voorbij komen in de oude fotoboeken van je moeder. Vroeger was dit mode item namelijk helemaal hip and happening. Al kan je het misschien niet voorstellen, maar het straatbeeld was er gevuld mee. Nu maakt de tuinbroek weer zijn comeback!

Maar hoe draag je dit item nou? Je hoeft de tuinbroek niet standaard helemaal dicht te dragen. Heel leuk is ook om de tuinbraak aan één koord te laten hangen of hem geheel op te laten. De tuinbroek hoeft ook allang niet meer gedragen te worden met sneakers eronder, maar door de verkorte versies en enkelbroeken staan een paar simpele pumps er ook geweldig onder! De leren jacket kan ook niet ontbreken. Trek deze over je witte T-shirt heen, laat je tuinbroek los hangen en knal er zwarte pumps onder en voilá ook jij bent ready to go! Bekijk de combinaties hieronder!

Zalando Little White Lies CHESKA €99,95

 

No more articles