How To: zo combineer je een high waisted short

De high waisted shorts zijn niet meer een trend, maar een ware musthave voor de zomer geworden. De shorts zijn speels en vrouwelijk, maar kunnen ook erg sexy bij een outfit staan. Wat je wilt uitstralen met dit item ligt aan de manier waarop je het item combineert en wij gaan je precies uitleggen hoe en wat.

De high waisted short is niet alleen meer te verkrijgen in spijkerversie, maar is tegenwoordig te zien in meerdere kleuren en designs. Wil jij voor een wat stoerdere look gaan combineer de high waisted short dan met een stoere crop top met een opvallende tekst of print. De crop top hoeft niet strak te zitten, maar je hebt ook wijdere versies voor een wat speelsere look. Voor je outfit af te maken knal er dan een paar gave sneakers onder die lekker opvallen.

Ga je voor de beach outfit koop dan een high waisted short met wat rafels en gaten voor die echte beach look. Ook leuk is de gebleekte versie of eentje met een opvallende kleur. Combineer deze outfit verder af met een grote strandhoed en een net zo grote zonnebril natuurlijk. Als je op het strand zelf loopt kan je gemakkelijk zonder shirt lopen en gewoon je bikini erop combineren en helemaal gaaf is je badpak erin! What do you think girls?

H&M high waisted short €14,95

H&M high waist short €14,95

H&M high waisted short €14,95

 

No more articles