How to: zo combineer je een festival outfit

Het is alweer bijna juli en dat bekend dat het festival seizoen van start kan gaan! We can’t wait! Nu moet je natuurlijk al lang van tevoren gaan nadenken wat je aan gaat doen! Jij moet natuurlijk alle hoofden laten draaien op het festival.

Wij hebben vandaag inspiratie opgedaan bij de festival outfits van Vanessa Hudgens bij het enorme Coachella festival. Wie Vanessa Hudgens een beetje volgt weet dat zij een enorme fan is van de bohemian look. De bohemian look past perfect bij festivals en wij leggen je uit hoe jij die look ook kan krijgen.

Ten eerste zorg voor veel franjes! Koop een franje tas, franje gilet en eventueel een broekje met franjes. Een te gekke enorme zwarte hoed is een must! En zorg voor veel laagjes kleding, maar wel van een fijne stof. Je moet het natuurlijk niet stik heet hebben.

Last but not least je haar kan je het beste a la mermaid style doen. Ga dus bijvoorbeeld slapen met nat haar en vlechtjes en laat het vanzelf opdrogen. Doe ook als Vanessa Hudgens zoveel mogelijk sieraden om. Maak van je arm een ware arm party! Bekijk de instagram foto’s van Vanessa hieronder als inspiratie and let’s party!

No more articles