How To: zo combineer je de skort

Ben jij nou ook zo fan van die skort (skirt/short)? Maar weet je totaal niet hoe je dit juweeltje nou moet combineren? Dat kan! En wij willen jou hierbij graag helpen, want het zou zonde zijn als dit pareltje in de kast zou blijven hangen. Wij hebben een paar blogger outfits bij elkaar gezocht om te laten zien op hoeveel verschillende manieren je wel niet deze skort kan combineren. Zo hoef jij nooit meer een item in de kast te laten hangen!

We beginnen bij de combinatie van skort met sneakers. Je ziet vooral dat de trend van het moment, de slip on sneakers, goed onder dit pareltje staan! Het maakt je outfit net wat stoerder en vanuit daaruit kan je verder combineren met een top en een stoer jasje/jacket erover heen.

Wil je je outfit nou net wat netter houden? Combineer de skort dan met simpele hakken en een blouse of shirt met blazer. Vooral de blouse in de blauwe skort is erg leuk! Het geeft een frisse uitstraling en in combinatie met de hakken is het ook een erg sexy look. Bekijk hieronder de foto’s nogmaals voor nog meer inspiratie!

    

No more articles