How To: slip on sneakers combineren

De trend onder schoenen op dit moment zijn zeker de slip on sneakers of ook wel bootschoentjes. Het zijn comfortabele sneakers met een vrij dikke zool die het gemakkelijk maken om aan te trekken door de elastieken band in het midden van de schoen.

De schoen zijn comfy, maar fashionable tegelijkertijd! Heb jij nou al goed rond gezocht naar deze comfy schoentjes, maar weet je nu nog niet hoe je deze pareltjes moet combineren? Dan hebben we hier wat ideetjes voor jou om dat eindeloze gepas voor de spiegel te vermijden.

De schoenen zijn er in verschillende variaties, dus heb jij de wat stoerdere versie ga dan ook voor een wat stoerdere look. Combineer ze bijvoorbeeld met een leren skater skirt of stoere tuinbroek.

Heb je een wat zachtere variant, combineer de schoenen dan met een basic look om je schoenen toch eruit te laten springen. Draag een enkelbroek om je schoenen nog beter tot zijn recht te laten komen. Bekijk hieronder de foto’s┬ávan enkele bloggers die hun slip on sneakers hebben gecombineerd.

No more articles