How to: zo combineer je de knielange rok

De knielange rok is een item dat we dit voorjaar veel voorbij zien komen. Hij wordt gedragen door blogsters, it-girls en we zagen hem in verschillende voorjaarscollecties voorbijkomen. De rok wordt door velen geassocieerd met de granny style vanwege de ouderwetse lange lengte van de rok. Maar dit jaar is het anders.

De knielange rok is terug! Het is een musthave item waarmee je dit voorjaar zeker de aandacht trekt. Maar hoe combineer je deze rok? Het kan heel fashionable staan, maar als je hem verkeerd combineert kan het ook een echte no go zijn.

Zara heeft een aantal prachtige knielange rokken in de voorjaarscollectie. Ga voor een witte wijdvallende rok op een zonnige dag. Combineer hem met een strakke cropped top en sandals en je outfit is helemaal af. Toch liever een edgy look? Kies dan voor een zwarte rok met een sexy split. Draag er een strakke top op en eventueel een kort biker jasje.

Want to play it safe? De wijdvallende knielange rok staat het mooist met een strakke, korte top. Als je voor een strakke knielange rok gaat kun je voor een wijdere top gaan. Houd de tops wel wat korter. Oversized tees zijn een risico met deze rok.

Fashion Insider heeft de beste combinaties voor jou op een rijtje gezet. Get inspired.

Wat vind jij van deze look?

Zara. Rok, € 39,95

Zara. Rok, € 49,95

Zara. Rok, € 59,95

 

 

 

 

 

No more articles