Hot: Ushuaïa Beach Hotel als vakantiebestemming

Ben je nog opzoek naar een te gekke vakantiebestemming? Wil jij sowieso een keer naar Ibiza, maar weet je niet waar je naartoe moet? Dan hebben wij een suggestie voor jou om deze zomer onvergetelijk te maken! We hebben het hier over Ushuaïa Beach Hotel, the place to be this summer!

Ushuaïa Beach Hotel is een nieuw concept dat Ibiza voor altijd heeft veranderd. Er worden hier de beste en meest exclusieve feestjes overdag gegeven in een moderne designer omgeving, met allerlei comfort, luxe en een VIP-service. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is ligt het Ushuaïa Beach Hotel ook nog is langs één van Ibiza’s mooiste stranden.

Ushuaïa Beach Hotel bestaat niet uit één maar uit twee aangrenzende vestigingen namelijk: The Ushuaïa Club, met een spectaculair podium aan het zwembad, en The Ushuaïa Tower 2013 (voormalig Fiesta Hotel Playa d’en Bossa), met het beste uitzicht op de zee en de stranden in de omgeving.

Het Ushuaïa Beach Hotel is dan ook niet voor niks in 2013 voor de tweede keer op rij geselecteerd als Best Hotel Club van het jaar door Vicious Music Awards, maar dat is nog niet alles. Zeven van hun feesten zijn genomineerd in de categorie van Best Party of the Year. Voor een goed feest moet je dus daar zijn. Het hotel heeft nog veel meer erkenningen gekregen in zijn korte maar spectaculaire bestaan.

Als aftrap van het vierde seizoen van Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, zal het programma voor het openingsfeest bestaan uit optredens van beroemde internationale dj’s in deze karakteristieke locatie en op buitenpodium van het hotel. Dit jaar kan je dus een groot scala aan feesten verwachten met een hoog sterren gehalte. Klinkt dit allemaal als muziek in je oren en wil je graag een beeld erbij hebben?

Klik dan hier voor het hotel. We see you in Ushuaïa Beach Hotel!

The Best of Ushuaïa Ibiza Beach Hotel 2013 from Ushuaïa Ibiza Beach Hotel on Vimeo.

No more articles