Hoge zwarte pumps

Heb jij binnenkort een gala of een nette gelegenheid en heb jij een nieuw paar schoenen nodig? Vind jij het uitzoeken van schoenen maar lastig en kan jij hierbij wel wat advies gebruiken? Dan ben jij hier op de goede plek! Ik ga je proberen te helpen bij jou zoektocht naar de perfecte nieuwe schoenen.

Allereerst wil ik je als tip geven om te gaan voor hoge hakken. Wanneer jij hakken draagt lijken jou benen een stuk langer en lijk jij ook een stuk slanker. Welke vrouw wil dat nou niet? Precies, ga voor lekker hoog! Houd er wel rekening mee dat je nog wel op de hoge hakken moet kunnen lopen. Het zou zonde zijn wanneer jij een paar hoge hakken koopt en vervolgens blijkt dat je er niet op vooruit komt. Vooral met feestjes is het belangrijk dat de hakken goed zitten. Je wil natuurlijk wel lekker kunnen dansen.

Het is verstandig om te gaan voor de kleur zwart. Zwart is namelijk een erg neutrale kleur. De kleur staat van zichzelf erg chique en is daarmee ook erg geschikt voor nette gelegenheden. Aan de andere kant kan zwart, mits goed gecombineerd ook erg sexy staan en kunnen hoge zwarte hakken dan ook goed gedragen worden naar dat hippe feest dit weekend!

Ook deze hakken vind ik persoonlijk erg mooi. De hakken staan heel erg elegant en vrouwelijk. Ze staan het leukst onder een strak glitterjurkje naar een feestje. Met deze hakken steel jij zeker de show!

Ook leuk zijn deze hakken. Naast dat ze erg geschikt zijn om te dragen naar een feestje kunnen deze hakken ook goed gedragen worden naar een normale gelegenheid. Deze hakken hebben ook echt iets zomers. Draag ze daarom ook onder een fleurig zomerjurkje en jou look is af!

Deze hakken zijn een echte must have.

Neem eens een kijkje op weheartit.com. Deze site staat vol met leuke foto’s. Zo kan jij goed inspiratie op doen.

weheartit.com

 

No more articles