Hoge hakjes

Wat is er nou leuker dan een paar hoge hakken? Precies, hoge hakken zijn een echte must voor elke vrouw die er graag fashionable uit wilt zien. En wie wil dat nou niet? Hoe hoger hoe beter, want hoe hoger de hakken zijn, hoe meer indruk jij ermee kan maken doordat je benen dan langer en dunner lijken. Ook staat een hoge hak erg sexy.

Ga dus voor lekker hoog! Draag de hakken naar een feestje of bijvoorbeeld naar een gelegenheid als een gala. Pumps kunnen ook wel goed voor het alledaagse leven gebruikt worden, maar je hebt dan wel snel kans dat de pumps erg hoerig staan. Kijk dus altijd goed naar je kledingkeuze wanneer je een paar nieuwe pumps uitkiest.

Deze pumps bijvoorbeeld staan erg sexy onder een strakke skinny jeans. maar staan onder een strak kort jurkje al erg snel hoerig. Probeer dit altijd te voorkomen! Ga dus voor een gepaste combinatie zoals deze. Dat ziet er direct een stuk volwassener uit.

Ook leuk zijn deze hakken. Ze hebben een neutrale zwarte kleur. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien saai, maar het is wel erg praktisch! Zwart is namelijk makkelijk te combineren met andere kleuren zonder dat de kleuren bij elkaar gaan vloeken. Maar de hakken zijn alle behalve saai doordat ze een hele hoge hak hebben en een mooie open punt. Lak je teennagels in een vrolijk kleurtje en je geeft je pumps een echte boost!

Een gewaagd pumpje, maar erg sexy! De print staat erg leuk en ook erg vrolijk doordat het gebruik maakt van felle vrolijke kleurtjes. Met deze hakken aan krijg jij zeker weten een hoop blikken jou kant op en zal je niet ongezien blijven. Je moet dan ook niet bang zijn in het middelpunt van de aandacht te staan.

Hetzelfde geldt voor deze pumps, een gewaagd printje, maar ontzettend sexy wanneer je de pumps goed combineert.

Of ga voor lekker basic.

weheartit.com

 

No more articles