Hoge bruine laarzen

Hoge bruine laarzen zijn dé must have voor in koud winter weer. Hoge laarzen zorgen in de winter voor lekker warme voeten en zijn ook nog eens hartstikke elegant. Het moeilijke is alleen dat er miljoenen soorten hoge bruine laarzen zijn. Als je alleen al op zalando.nl kijkt gaat er een hele wereld voor je open. Zo heb je een heleboel verschillende kleuren bruin, je kan gaan voor laarzen met hak, laarzen met gespjes, laarzen van suède of leer en ga zo nog maar even door. Om de keuze wat kleiner te maken heb ik hieronder een paar echte uitblinkers onder de hoge bruine laarzen voor jou op een rijtje gezet!

Dit klassieke model is fantastisch, omdat je ze altijd en overal kan dragen. Doordat er geen rare fratsen aan zitten kan je de laars overal mee combineren. Een echte must have dus!

Ben jij meer van het wilde? Ga dan voor hoge bruine cowboylaarzen. Deze staan ontzettend stoer, maar door een cowboylaars met hak te kiezen zorg je er ook nog eens voor dat ze heel erg vrouwelijk zijn.

Deze laarzen zijn van het werk Tony Mora. Het zijn niet de goedkoopste laarzen, maar ze zijn van hele goede kwaliteit. Hierdoor kan je er veel langer van genieten en kan het dus uiteindelijk wel uit.  De versieringen op de zijkant van de laars (de bloemblaadjes) geven de laars iets vrouwelijks, hetzelfde geldt voor de hak van 8 cm. Doordat het gaat om een blokhak lopen de laarzen ondanks de hak ook nog eens gemakkelijk weg.

Een andere uitblinker onder hoge laarzen op zalando is toch wel het volgende model.

De laarzen zijn van het merk Esprit. Ze zijn van echt leer en er zitten leuke siernaden in verwerkt. De laarzen hebben een sleehak. Hierdoor lopen ze lekker en ben jij tegelijkertijd wel 9 cm langer.

En dan ben ik alweer aangekomen bij het laatste paar laarzen wat echt niet in jou kast mag ontbreken!

Deze laarzen hebben wel in tegenstelling tot bovenstaande modellen een trechterhak. Hierdoor moet je wel goed kijken of je er wel goed op kan lopen. Anders kan je beter gaan voor een lagere hak, of een slee of blok hak.

zalando.nl

 

No more articles