Hoe Karl Lagerfelds bodyguard model werd

Het lijkt bijna wel een sprookje. Karl Lagerfelds bodyguard Sébastien Jondeau komt uit een ruige wijk in Parijs, en mag nu model staan voor een van de grootste en meest luxe merken wereldwijd. We weten van Karl al dat hij niet altijd te voorspellen is, hij liet al eens de vierjarige Hudson Groenig de catwalk opgaan en ook zijn kat Choupette is regelmatig bezig met modellenklussen.

Karl Lagerfeld en Sébastien Jondeau ontmoetten elkaar toen Sébastien meubels aan het verhuizen was voor de designer. Het klikte meteen tussen de twee.

“We got along well. Mr. Lagerfeld knew I was into various combat sports, and that I boxed. He was interested in what I did, and we were friendly, and so I took a chance one day and told him that if he ever needed a bodyguard, I was available. Soon after, I started working for him—not really as his bodyguard, but more as a kind of driver and right-hand man, although I’d take care of his safety, too, when we were travelling around.” vertelt Sébastien Jondeau in een interview met Man of the World.

Sébastien Jondeau is het nieuwe gezicht van Chanels mannenlijn. Het is niet de eerste modellenklus voor de bodyguard, eerder liep hij al mee in een van de modeshows van Chanel.

 

No more articles