H&M’s Fashion Statement

H&M komt met een nieuw campagne genaamd Fashion Statement. Het gezicht voor deze nieuwe campagne is het super model Amanda Murphy.

Fashion Statement is een nieuwe lijn gebaseerd op de jaren 90. De kleding is erg basic gehouden met het meest zwart en witte kleding om er een unieke tint aan toe te voegen. De campagne is in samenwerking met stylist George Cortina en de fotograaf voor deze shoot is Daniel Jackson. Een paar pieces uit deze collectie zijn jassen met bont, broeken met een laag kruis en sportieve jurkjes. Deze collectie combineert mannelijkheid met sportiviteit.

H&M staat er om bekend dat ze vaak campagnes doen met beroemde designers of modellen. Degene die we allemaal nog wel kunnen herinneren was natuurlijk Queen B itself. Zij schitterde in de zomer 2013 op alle billboards en in de H&M shops. En natuurlijk krijgen we in de winter van dit jaar de zangeres Lady Gaga te zien samen met Tony Bennett. H&M is een wereld bekend merk en is zo te zien lekker op dreef dit jaar. We kunnen niet wachten op alle toekomstige campagnes.

Deze nieuwe collectie is nu al verkrijgbaar in Amerika, het is nog niet bekend wanneer het in Nederland uit komt. Het is een collectie voor de herfst dus we hopen erg snel.

No more articles