Hipster muts

Ook in de zomer wil het hier in Nederland nog wel eens koud weer zijn. Maar wat doe je hieraan? Helemaal niks natuurlijk, het weer heb je jammer genoeg niet zelf in de hand. Wat je daarentegen wel kan doen is je goed voorbereiden op koud weer. Dit doe je door middel van het aanschaffen van warme kleding, maar heb je al wel eens gedacht aan een hippie muts? Naar mijn mening worden mutsen heel erg ondergewaardeerd, ze kunnen namelijk naast dat ze lekker warm zijn ook nog eens een echte boost zijn voor jou look!

Dan is het natuurlijk wel van belang voor wat voor soort muts je gaat. Ga een keer voor iets totaal anders! Ga voor een must die niemand ander heeft. Een echte hipster muts.

Een goed voorbeeld daarvan is deze muts. De veren geven de muts een echte hippie look. Hel erg leuk en ook nog eens erg origineel. Je moet niet een vrouw zijn die bang is in het middelpunt van de aandacht te staan, want deze muts staat wel garant voor een hoop blikken jou kant op!

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een stoere cap. Zorg ervoor dat je een cap koopt in dezelfde kleuren als je kleding. Net als in bovenstaande afbeelding. Dit heeft namelijk een erg stoer effect en zo komen de kleuren van je kleding ook beter tot hun recht.

Een cap met studs zou ik je ook zeker willen aanraden. Studs zijn namelijk weer helemaal trending op dit moment en met een cap met studs mag jij dan ook zeker gezien worden. Ze maken de cap helemaal af!

Je kan natuurlijk ook gaan voor een muts met een opvallende tekst zoals deze. Zeker een succes en erg stoer, en ook nog eens lekker warm!

Het lekker warm hebben en er ook nog eens modieus en volgens de laatste trends bijlopen? Het kan allemaal met een leuke muts met studs!

weheartit.com

 

No more articles