Hippe zomerschoenen

Het kopen en bekijken van mooie schoenen kan echt een verslaving zijn. Maar dat is natuurlijk ook logisch, vooral in de zomer! In de zomer komen er weer erg veel nieuwe en vooral mooie schoenen in de winkels. De schoenen voor deze zomer zijn allemaal erg vrolijk.

Hier onder staan een paar super leuke schoenen zodat je vast een beetje in de sfeer kunt komen. Ze zijn allemaal erg anders, maar het is natuurlijk ook erg leuk om veel verschillende schoenen te hebben. Naast dat het super leuk is, is het ook erg handig. Voor een feestje moet je natuurlijk andere schoenen dan voor een shopdagje.

Dit zijn echt schoenen voor een feestje, misschien alleen geen dansfeest.. Ik denk niet dat veel mensen het lang vol houden op deze hoge hakken. Als je ergens heen gaat waar je veel moet zitten, zijn deze schoenen wel perfect. Als je dan ook nog een mooi basic jurkje aan hebt val je al helemaal op. Vooral de gele hakken vind ik erg mooi! Geel is ook nog eens helemaal hot deze zomer!

All Stars kun je gewoon niet missen. Eigenlijk moet iedereen gewoon een paar All Stars thuis hebben liggen. Ze passen overal bij en ze lopen heerlijk. Dit zijn modieuze sneakers die bij iedereen passen. De witte versie vind ik het leukste. Deze witte stappers passen bij sexy jurkjes of bij stoere shortjes.

Dit is wel een erg aparte zomer schoen. Ik weet niet of veel mensen deze schoen zouden dragen, maar hij is in ieder geval leuk om naar te kijken! De kleur is wel heel erg mooi en de glimmende neus zorgt voor een leuke effect.

Gekleurde sneakers horen helemaal bij de lente. In de zomer zijn ze ook altijd handig, maar wel een beetje warm. Vans zijn net als All Stars super handig en verkrijgbaar in vele kleuren.

In dit rijtje hoort ook nog een leuk printje. Bloemen zijn altijd mooi in de zomer! En vooral als ze op hoge hakken staan.

weheartit.com

No more articles